diumenge, 23 d’octubre del 2022

divendres, 21 d’octubre del 2022

Estudi de l'IME i l'OBSAM sobre la salut mental dels joves de Menorca.

L’enllaç per accedir al qüestionari online creat amb la plataforma Qualtrics és el següent:

 https://imim.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6wXQA8ZHpOv82sC

És un enllaç únic que reconeix la IP del dispositiu digital. Per tant, és important que cada participant ho faci des d'un dispositiu diferent (és a dir, no empreu un mateix dispositiu per diferents persones). El link funciona en ordinadors personals, tauletes digitals o mòbils.

Feu-ne la màxima difusió a tots els alumnes, professors i personal dels vostres centres, i encoratjau-ne la participació!

Recordau que la complementació de l'enquesta s'entendrà com a consentiment donat pel participant. En el cas de menors de 14 anys, s'ha d'adjuntar una autorització explícita que serà imprescindible i que, en cas de no signar-la, l'alumne menor no podrà realitzar el qüestionari (document adjunt). Cada centre educatiu haurà de recollir les autoritzacions als menors de 14 anys, i posteriorment l'equip investigador els recollirà i quedaran custodiats a l'OBSAM mentre duri l'estudi i durant el període que estableixi la llei.



dilluns, 10 d’octubre del 2022

KAYAK - ES GRAU - PLÀSTICS 0

 

Diumenge dia 9, un grup d'alumnes del CC SAnt josep de Maó, d'entre 2n i 4t d'ESO, varen fer una sortida a Es Grau, de manera voluntària.  Aquesta estava organitzada pel Projecte km.0 per lris, amb qui col·laborem.

El joves varen fer una excursió en kayak fins l'Illa d'en Colom i després una neteja de les platges d'aquesta zona. Una manera fabulosa de conscienciar sobre el problema dels plàstics.

MES FOTOS